Παραγόμενο τον μήνα Μάιο, είναι ένα μέλι με σχεδόν άχρωμες έως κίτρινες αποχρώσεις. Έχει πολύ ήπια, ανθώδη αρώματα και μια λεπτή γεύση από καραμέλα, βανίλια και γλυκιά αμυγδαλιά, που δεν παραμένει πολύ έντονη στη γεύση.
ΑΒΒΙΝΑΜΕΝΤΙ
Εξαιρετικός γλυκαντικός παράγοντας, τέλειος για να γλυκάνει τον καφέ, το τσάι και άλλα ποτά, χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση τους. Ιδανικό για να σιροπιάσει και να γλυκάνει φρούτα, σε φρουτοσαλάτες και σε ζύμες για γλυκά. Συνοδεύει πολύ καλά τα τυριά, τις φρέσκες ρικότες και τα μπλε τυριά.
Confettura Extra di Mela Annurca με τη
φλούδα της και εκλεκτό μέλι από Sulla. Χωρίς
πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα
φρούτα εποχής και χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Μήλο 65%, μέλι από Sulla 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Να δοκιμαστεί με ωριμασμένα τυριά, για γαρνίρισμα και
συνοδεία λευκών κρεάτων.
Παραγόμενο τον Απρίλιο, είναι ένα μέλι που κρυσταλλώνει. Στην υγρή του κατάσταση, είναι σχεδόν άχρωμο έως κίτρινο χρώμα; κρυσταλλώνοντας αποκτά μια απόχρωση που μερικές φορές φτάνει στο λευκό μαργαρίτα, άλλες φορές στο ανοιχτό μπεζ. Το χαρακτηριστικό του άρωμα, φρέσκο και ανθώδες, θυμίζει τα λουλούδια της ζαγκάρας. Η γεύση του είναι φρουτώδης, μέτριας έντασης και στην γεύση είναι αρκετά επίμονη.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
Παραγόμενο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού, δεν είναι ένα μέλι με ομοιογενή χαρακτηριστικά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που χαρακτηρίζει κάθε τόπο και χρονιά, μπορεί να οριστεί ως το αποτύπωμα του ανθοκομικού πλούτου της περιοχής στην οποία παράγεται. Το χρώμα μπορεί να είναι χρυσό, κεχριμπαρένιο ή σκούρο. Το άρωμα μπορεί να κυμαίνεται από φρουτώδες, λουλουδάτο και λεπτό αν είναι ανοιξιάτικο; έως αρωματικό, καραμελωμένο, μενθολώδες, έντονο και επίμονο αν είναι καλοκαιρινό.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Γαρνίρει τούρτες και παγωτά, σε ροή πάνω από την panna cotta, γλυκαίνει ζεστά ροφήματα; συνοδεύεται προτιμότερα από φρέσκα τυριά και μαλακή ζύμη stracchino, taleggio.
Παραγωγή τον Μάρτιο, είναι ένα μέλι που τείνει
a να κρυσταλλώνεται ξαφνικά. Στην
υγρή του κατάσταση έχει ένα σκούρο κεχριμπαρένιο χρώμα
με κοκκινωπές ανταύγειες, κατά την κρυστάλλωση
υιοθετεί καφέ-πορτοκαλί αποχρώσεις. Η οσμή
είναι μέτρια έντονη και φρέσκια, θυμίζει
καραμέλα, σκόνη καφέ, χαμομήλι,
σαφράν. Το άρωμα είναι μέτρια έντονο
και επίμονο από καραμέλα μού, ταμάρινδο,
γλυκόριζα.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Στην κουζίνα μπορεί να συνδυαστεί με ωριμασμένα
και πικάντικα τυριά, με φρέσκα και πικάντικα αλλαντικά, πορκέτα και
κοτετσίνo ή απλά να απλωθεί σε ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες για το πρωινό.
1 ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 250x340x410 1,5 L 18,2 kg 1100 W 220-240 Vac 1N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδων καφέ
Προετοιμασία εκ των προτέρων ρυθμιζόμενη σε δόσεις καφέ και σε συνεχή
πλήκτρο
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα ή με βαμμένο πάνελ –
ανοξείδωτη κάνουλα νερού / ατμού
Χωρητικότητα δεξαμενής νερού 3 L
Προειδοποίηση έλλειψης νερού στη δεξαμενή
Σύστημα θερμοσιφώνα
Confettura Extra di Albicocca Ievulese και
ποιοτικό μέλι Τριφύλλι. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι παραγωγής μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και πικάντικα τυριά.
Οι κάψουλες καφέ "De Roccis" συμβατές με τις μηχανές "Nespresso" προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ο De Roccis ELITE: ένας τέλειος εσπρέσο, λεπτός, αρωματικός και απαλός, ιδανικός για απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους λάτρεις του καφέ.
100% καλύτεροι καφέδες Arabica από τη Βραζιλία, την Κολομβία, την Ονδούρα, την Κόστα Ρίκα και το Περού.
Βραζιλία: Ο "Santos" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Arabica: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασμένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
Βραζιλία: Το "Σάντος" είναι ένας απαλός και ισορροπημένος βραζιλιάνικος καφές με καθαρό και λεπτό άρωμα. Μια σοκολατένια γεύση, γεμάτο σώμα, έντονα αρώματα και μια επίμονη επίγευση καθορίζουν την ουσία του.
Κολομβία: Οι περισσότεροι κολομβιανοί καφέδες είναι της ποικιλίας Αραβίκα: εξαιρετικά αρωματικοί και γεμάτοι σώμα, με χαρακτηριστικά φουντουκιού και λουλουδάτη επίγευση και άρωμα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος καφές με γλυκιά αρωματική γεύση.
Κόστα Ρίκα: Εξαιρετικός καφές με κρέμα χρώματος φουντουκιού και άρωμα μήλων και χουρμάδων. Ελαφριά οξύτητα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με φρουτώδη και κακαόχρωμη επίγευση. Η συγκεκριμένη καβουρδισμένη διαδικασία αποδίδει έναν πολύ πλούσιο και υφασματοποιημένο καφέ, γεμάτο σώμα με μια επίμονη επίγευση λουλουδιών και σοκολάτας.
Ένα μείγμα από τους καλύτερους καφέδες της Κεντρικής Αμερικής, της Βραζιλίας, της Ινδίας και της Ινδονησίας.
Η απαλότητα της γεύσης του είναι ο τέλειος συνδυασμός γλυκύτητας και ενέργειας.
Ένα μείγμα που αποτελείται από πολύτιμες ποικιλίες ρομποστά και προσεκτικά επιλεγμένη και καβουρδισμένη αραβικά, για να προσφέρει μια αξιοσημείωτη καφεΐνη και σώμα. Ένα έντονο άρωμα, ισχυρή και γλυκιά γεύση στον ουρανίσκο, ικανό να προσφέρει μια ευχάριστη και διαρκή επίγευση.
Γάλα και καφές: ένα ευτυχισμένο ιταλικό μείγμα για το πιο δημοφιλές ζεστό ρόφημα στον κόσμο.
Κρεμώδες και πυκνό, ένα πραγματικό καπουτσίνο όπως στο μπαρ.
3 SEMIAUTOMATIC 965x545x520 20,5 L 76 kg 5000 W 220-240 Vac 1N 380-415 Vac 3N 50-60 Hz
Αυτόματος έλεγχος μερίδας καφέ και ζεστού νερού
Σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα με βαμμένα σιδερένια μέρη (μαύρο / λευκό / κόκκινο)
Ανοξείδωτες ράβδοι ατμού και νερού
Σύστημα προ-έγχυσης καφέ και σύστημα θερμοσιφώνα
Χάλκινος λέβητας (Cu 99.5) με επεξεργασία κατά της οξείδωσης
Η σχάρα στάγδην μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο διαφορετικά επίπεδα για να φιλοξενήσει διαφορετικά μεγέθη φλιτζανιών / ποτηριών
Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα – Ανοιχτό Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.